el camí

El 30 de març de 2017 ens va arribar un e-mail promocional de Fundació Jaume Bofill on es presentava el projecte FemEducacio.org

Com que no sabem mai on ens posem, i no ens fa mandra res, vam omplir la sol·licitud d’inscripció.

El projecte que vam proposar era recollir diners per tal de construir un manual on a partir de la música es pogués aprendre tecnologia i viceversa.

L’1 de juny del 2017 ens notificaven que el nostre projecte havia estat escollit per formar part de la campanya que organitzava Fundació Jaume BofillGoteo.

Dins d’aquesta campanya, el 25 de juliol de 2017, vam rebre la formació de com organitzar una campanya de micromecenatge i un cop instruïts ens vam fixar l’objectiu d’aconseguir el finançament mínim.

El 10 de setembre va començar la campanya i la sorpresa va ser majúscula quan vam arribar a aconseguir el finançament mínim que ens havíem proposat i vam fer el salt a aconseguir el màxim.

Des de la fi de la campanya que hem intentat treure temps de tot arreu per arribar a construir aquest manual que s’estrena el 5 d’octubre de 2019 a un dels millors llocs on ho podríem fer a la Maker Faire de Barcelona.

Moltes gràcies a Fundació Jaume BofillGoteo però sobretot a tots els MECENES que ens han ajudat a fer-ho realitat.

Marc i Jordi